Πάνθηρες Καβάλας: Φινάλε με δίκαιη ήττα (71-52) στην Κατερίνη

Με πολλές ελλείψεις και χωρίς κίνητρο η γυναικεία ομάδα της Καβάλας έχασε από τον Πιερικό Αρχέλαο στην αυλαία της κανονικής περιόδου της Α2 – Αντίπαλος στα πλέι – οφς με τον 2ο στην κατάταξη Πανσερραϊκό

Τη δίκαιη ήττα από τον Πιερικό Αρχέλαο με 71-52 γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της κανονικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Α2. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική μόνο για το πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια, έχοντας ως δεδομένα τις ελλείψεις παικτριών και την έλλειψη κινήτρου, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Πιερικό Αρχέλαο για τη φιλοξενία! Η συνέχεια του πρωταθλήματος μας βρίσκει πλέον στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και απέναντι στον δεύτερο της κατάταξης Πανσερραϊκό. Με 2 νίκες στη σειρά των 3 παιχνιδιών, θα βρεθεί η μία ομάδα που θα κατακτήσει το εισιτήριο για τον τελικό που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα, με έπαθλο την άνοδο στην Α1» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου!

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Δεκάλεπτα: 19-11, 41-35, 57-44, 71-52

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηϊωάννου): Τελίδου 27(6), Μάντζου 13(1), Λάππα 2, Καρανικόλα 7(1), Ζαμάνη 9(3), Μπαγκλαρίδου, Ζαρκανέλα 4, Τσενεκίδου 4, Κιολέογλου 5(1), Σωπιάδου, Πιπερίδου, Γελαστοπούλου.
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 10(2), Παναγιωτίδου 8, Μαραβέγια 4, Τριανταφύλλου 10, Πετρουσέφσκα 6, Μαμαλίγκατζη 10, Παπαδοπούλου 4, Πιστιόλα, Μοσχίδου, Δασκαλοπούλου.