ΕΠΣ Καβάλας: Το Παγγαίο πήρε το μπαράζ (2-1 τον Πρίνο) και την άνοδο στην Α’  κατηγορία

Σ’ ένα παιχνίδι που παρακολούθησε πολύς κόσμος στο γήπεδο του Χαλκερού η δευτεραθλήτρια του 1ου ομίλου προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Κεχαγιά και Άγγου, ενώ ο Άρης Πρίνου μείωσε με τον Μπούικο

Το Παγγαίο ήταν ο μεγάλος νικητής στο μπαράζ της Β’ κατηγορίας για την άνοδο στην Α’ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28/4 στο γήπεδο του Χαλκερού. Ο δευτεραθλητής του 1ου ομίλου επικράτησε με 2-1 του Άρη Πρίνου που πήρε τη 2η θέση στον 2ο όμιλο σ’ ένα δυνατό παιχνίδι που παρακολούθησαν φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες που βρέθηκαν στο Χαλκερό είτε με λεωφορεία που μίσθωσαν οι σύλλογοι είτε με δικά τους μέσα.

Το Παγγαίο άνοιξε το σκορ στο 1ο ημίχρονο με το γκολ του Κεχαγιά στο 25ο λεπτό (με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ), ενώ στην ουσία «κλείδωσε» τη νίκη-άνοδο στο 70’ όταν ο Άγγος (μετά από πάσα του Δουρτμέ) έγραψε το 2-0. Ο Πρίνος πάντως δεν κατέθεσε τα όπλα και 10 λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1, με ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ του Μπούικου. Στη συνέχεια η ομάδα της Θάσου πίεσε για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μανάκη, έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς από τους παίκτες και τους φιλάθλους του Παγγαίου.