Πάνθηρες Καβάλας: Με κόσμο στις Σέρρες για τα playoff της Α2 Εθνικής

Δωρεάν εκδρομή για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Μεγάλη Τετάρτη – Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 16.00 από τις Σημαίες και το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19.00

Την Μεγάλη Τετάρτη ρίχνεται στην «μάχη» των playoff της Α2 Εθνικής κατηγορίας η ομάδα των Πανθήρων. Τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ, που τερμάτισαν στην 3η θέση του 2ου ομίλου, θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον Πανσερραϊκό που πήρε την 2η θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Η αρχή θα γίνει λοιπόν στην έδρα του συγκροτήματος των Σερρών με τους Πάνθηρες να θέλουν τη στήριξη του κόσμου τους γι’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Έτσι θα δρομολογηθεί λεωφορείο με δωρεάν συμμετοχή για όποιον θέλει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19.00 στο ΔΑΚ Κοιλάδας στις Σέρρες.

Η σχετική ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει σχετικά:

«Την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου ξεκινούν οι αγώνες Playoff που θα κρίνουν την πρωταθλήτρια ομάδα και την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, με την ομάδα μας να ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις Σέρρες, απέναντι στον Πανσερραϊκό!

Για τους φίλους μας που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το σημαντικό παιχνίδι, θα υπάρξει δωρεάν λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από τις Σημαίες στις 16.00, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο ΔΑΚ Κοιλάδας.

Για πληροφορίες και συμμετοχές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6909151212».