Μπάσκετ-ΑΟ Καβάλα: Ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης αναλαμβάνει (και) την ανδρική ομάδα

Μετά από τις δύο επιτυχημένες χρονιές, όπου συνέβαλε στην οργάνωση της Ακαδημίας του συλλόγου, ήρθε η ώρα της ανάληψης των καθηκόντων του πρώτου προπονητή και στους άνδρες

Εκτός από προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης θα αναλάβει από τη νέα αγωνιστική περίοδο και την ανδρική ομάδα του ΑΟ Καβάλα. Αυτό έγινε γνωστό από την ανακοίνωση του συλλόγου, όπου τονίζεται ότι μετά τα δύο χρόνια όπου συνέβαλε επιτυχημένα στην οργάνωση της Ακαδημίας ήρθε η ώρα να αναλάβει και ως πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Καβάλα αναφέρει σχετικά: «Μετά την δυο χρονών ήδη πετυχημένη συμβολή στην οργάνωση της Ακαδημίας μας, ήρθε η στιγμή για τον Βαγγέλη Καρατσομπάνη για την ανάθεση της ανδρικής μας ομάδας ως πρώτου προπονητή…

Ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα μας καθώς αγωνίστηκε ως παίκτης με την ομάδα στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής πριν πάρει η ομάδα την φθίνουσα πορεία και φτάσει στη διάλυση της στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ως παίκτης επίσης αγωνίστηκε στην Ένωση Καβάλας, ΓΣΕ , Αγία Βαρβάρα, ΑΟΧ, ΚΑΟΔ ,Τιτάνες Δράμας, Απόλλων Δράμας, Προσοτσάνη, ΓΑΣ Κομοτηνής και ΑΕ Κομοτηνής. Πλέον είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο μπάσκετ και ξεκίνησε το πλούσιο βιογραφικό του ως προπονητής.

Αρχικά με το παιδικό του ΓΣ Ελευθερούπολης και στη συνεχεία Τιτάνες Δράμας Ακαδημία αγοριών, κορασίδων, νεανίδων και γυναίκειο στην Α2, Πανσσεραϊκός γυναικείο Α2, Ένωση Καβάλας νεάνιδες-κορασίδες, Πάνθηρες νεανίδες-κορασίδες και γυναικείο Α2 και τελευταίος σταθμός η Ακαδημία ΑΟ Καβάλας.

Από τη νέα χρονιά αναλαμβάνει το ανδρικό μας τμήμα και φυσικά παραμένει υπεύθυνος και της Ακαδημίας μας που πλέον έχει τρία τμήματα σε διάφορες ηλικίες.

Βαγγέλη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και να οδηγήσεις το «καραβάκι» σε μεγάλες επιτυχίες»!