Ορφέας Ελευθερούπολης: Ο Μανωλαράς παρέμεινε (στην προεδρία), ο Κατρακυλάκης έφυγε (από τον πάγκο)

Ο πρόεδρος του συλλόγου θα συνεχίσει και στην επόμενη θητεία στη θέση του, όχι όμως και ο προπονητής που μετά από 4 χρόνια έλυσε τη συνεργασία του

Ο ένας παραμένει στη θέση του, ο άλλος αποχωρεί! Ο λόγος για τον Χρυσόστομο Μανωλαρά ο οποίος παραμένει στην προεδρία του Ορφέα Ελευθερούπολης μετά τις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον σύλλογο, ενώ αντίθετα ο Στέλιος Κατρακυλάκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία μετά από 4 χρόνια.

Οι δύο επίσημες ανακοινώσεις έγιναν γνωστές το βράδυ της Πέμπτης 23/5 με διαφορά λίγων λεπτών.

Στη διοίκηση του Ορφέα, παραμένει ορισμένοι «παλιοί» όπως ο Τ. Μανωλαράς και ο Νίκος Χωλίδης, αλλά και κάποιοι νέοι όπως ο Νάσος Αθανασίου. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας.
Συνήλθε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ορφέα μετά από συνεδρίαση η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η ακόλουθη.

Πρόεδρος: Χρυσόστομος Μανωλαράς
Α’ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κάζος
Β’ Αντιπρόεδρος: Νάσος Αθανασίου
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Χωλίδης
Ταμίας: Μίμης Αντωνιάδης
Γενικός Αρχηγός: Αλέξης Μπαμπατζάνης
Μέλος : Ανδρέας Καλλινικίδης».

Η πόρτα θα είναι ανοιχτή πάντα στον Στέλιο

Μετά από 4 χρόνια η συνεργασία του Ορφέα με τον Στέλιο Κατρακυλάκη ολοκληρώθηκε! Η διοίκηση με ανακοίνωση της τον ευχαρίστησε και τόνισε ότι η «πόρτα» της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν.

Αναλυτικά: «Ολοκληρώθηκε μια μεγάλη και σπουδαία συνεργασία. Το ΔΣ του Ορφέα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Κατρακυλάκη. Ο Στέλιος παραμένει ένα εκλεκτό μέλος του συλλόγου.

Η προσφορά του ήταν μεγάλη και τα 4 τελευταία χρόνια.  Η παρουσία του συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2022-2023 στην Α’ κατηγορία. Η πόρτα πάντα θα είναι ανοιχτή για τον Στέλιο.

Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και τον θέλουμε κοντά μας, στα 100 χρόνια του συλλόγου».