Αστέρας Καβάλας: «Κούπα» σε άνδρες και κορασίδες! [φωτογραφίες]

Οι πρωταθλήτριες ομάδες του συλλόγου πήραν τα κύπελλα τους σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων

Μεγάλη ημέρα για την ομάδα του Αστέρα το Σάββατο 25/05/24 αφού μετά τον τελευταίο αγώνα της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος αντρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με αντίπαλο την Ηράκλεια (77-70 τελικό σκορ) στέφτηκε και τυπικά πρωταθλήτρια!

Ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και κυπέλλων πρώτα στις Κορασίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και στη συνέχεια στους Άντρες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στη National League 2  μέσα σε πανζουρλισμό και ξέφρενους πανηγυρισμούς!!!

Άντρες, Κορίτσια, μικροί αθλητές της Ακαδημίας, προπονητές και παράγοντες έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας, με τις σαμπάνιες και τα κομφετί να έχουν τον πρώτο λόγο!!!

Μπράβο σε όλους!!!

Ο Αστέρας Καβάλας ευχαριστεί με ανακοίνωση του τον κόσμο που παραβρέθηκε στο Κλειστό καθώς και όσους τίμησαν την εκδήλωσή και απένειμαν τα μετάλλια και τα κύπελλα στην ομάδα!

Συγκεκριμένα τον βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη, τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Μουμτσάκη, τον Εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Σωτήρη Τσεκμέζογλου, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κ. Σταυρακάρα αλλά και δύο ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, τον κ. Λουιζά και τον κ. Σαββίδη που υπήρξε και ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου!

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν όταν ο κ. Σαββίδης, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του Αστέρα και έκανε την απονομή του κυπέλλου στις Κορασίδες!

«Ευχαριστούμε Πρόεδρε! Από το παράδειγμά σου εμπνεόμαστε όλοι» καταλήγει η ανακοίνωση του πρωταθλητή Αστέρα!!!