Άρης Πηγών: Νίκη και μόνο νίκη στην έδρα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣΚ θέλουν το «τρίποντο» στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ για να πάρουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική – Κάλεσμα προς τον κόσμο τους για στήριξη στον «τελικό»

Η ώρα της… κρίσεως για τον Άρη Πηγών πλησιάζει! Την Κυριακή στην Κομοτηνή θα κριθεί αν θα καταφέρει να κάνει το όνειρο της ανόδου στη Γ’ Εθνική πραγματικότητα! Μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου (όπου η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καβάλας έκανε το ρεπό της) και κυρίως μετά το «διπλό» του Ηρακλή Αμμουδιάς στην αδιάφορη Αλεξανδρούπολη, τα πράγματα είναι απλά. Οι «κίτρινοι» πρέπει να κερδίσουν στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Θράκης κι αν το πετύχουν εξασφαλίζουν μια από τις 3 θέσεις της ανόδου. Αν όχι τότε θα μείνει… εκτός!

Σ’ αυτόν τον «τελικό», που θα ξεκινήσει στις 17.00 (2/6) στο γήπεδο του Σιδηροχωρίου, ο Άρης θέλει τον κόσμο δίπλα του με την ανακοίνωση που εξέδωσε. «Το σημαντικότερο παιχνίδι δίνει την Κυριακή η ομάδα μας την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στην έδρα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου. Η νίκη και μόνο η νίκη σε αυτόν τον αγώνα σηματοδοτεί αυτόματα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική για τον Άρη Πηγών χωρίς να περιμένει αποτελέσματα των υπολοίπων παιχνιδιών.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν βροντερό παρών και να ωθήσουν για ακόμη μια φορά τον Άρη Πηγών σε νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ραντεβού στο Σιδηροχώρι…»