Ακαδημαϊκό… τρίποντο για την Καβαλιώτισσα αθλήτρια Ηλέκτρα Λυκάκη: Κέρδισε μια υποτροφία στην Αμερική

Από τους Πάνθηρες στους Blue Devils: Το γυναικείο μπάσκετ της Καβάλας ανεβαίνει επίπεδο. Η ανακοίνωση του μπασκετικού Συλλόγου της Καβάλας

Από την Καβάλα στις ΗΠΑ και στο Central Connecticut State University: Η καβαλιώτισσα αθλήτρια, Ηλέκτρα Λυκάκη κέρδισε μια σπουδαία υποτροφία και θα συνεχίσει τις σπουδές της και την μπασκετική της καριέρα στην Αμερική, σκορπώντας χαρά στην οικογένεια των Πανθήρων και του καβαλιώτικου γυναικείου μπάσκετ.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων

Έχοντας επιλέξει συνειδητά να υπηρετούμε εντατικά το μπάσκετ γυναικών, με επίκεντρο την πόλη της Καβάλας, νιώθουμε δικαιωμένοι κάθε φορά που αθλήτριά μας καταφέρνει να ξεπεράσει τα στενά όρια της περιφέρειάς μας και να εξελιχθεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Συνεχείς κλήσεις σε κλιμάκια προεθνικών, συμμετοχές αθλητριών μας στις μικρές εθνικές ομάδες, μεταγραφές των κοριτσιών μας σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών στα μεγάλα αστικά κέντρα, είναι τα αποτελέσματα της επιμονής μας να στηριζόμαστε σε αθλήτριες της πόλης μας και να τους δίνουμε από νωρίς χώρο και χρόνο στο πρωτάθλημα της Α2.

Είναι, εξάλλου, γεγονός πως για άλλη μία χρονιά είχαμε έναν από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικιών αθλητριών, με τις μεταγραφές μας να κινούνται, με συνέπεια, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ηλέκτρα, συγχαρητήρια! Η NCAA D1 υποτροφία σου είναι το καλύτερο νέο για όλους εμάς που είδαμε την καθημερινή σου στοχοπροσήλωση και δουλειά στο γήπεδο να μετατρέπονται σε ισχυρό όπλο! Είμαστε σίγουροι πως θα προσθέσεις στους Blue Devils τη μαχητικότητα και την ορμή των Πανθήρων.