Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» Καβάλας: «Εύστοχος» και πάλι στις επιτυχίες. Διακρίσεις για τέσσερις αθλητές του

Ποιοι αθλητές της σκοποβολής διέπρεψαν στους αγώνας σκητ ΒΓ κατηγορίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ολυμπιακής Σκοποβολής και στον διεθνή και πρωταθληματικό αγώνα σκητ ΑΒΓ κατηγορίας

Tο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου 2024 στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου της Θεσσαλονίκης, έγινε αγώνας σκητ ΒΓ κατηγορίας, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ολυμπιακής Σκοποβολής, στον οποίον συμμετείχαν συνολικά τρεις αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός» Καβάλας, με απολογισμό επιτυχίας δύο χάλκινα μετάλλια.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι τα εξής παρακάτω:

 • Α κατηγορία
  3ος νικητής Δημήτρης Βαβάκας με επίδοση 105/125
  6ος Σοφοκλής Κουταλιάγκας με επίδοση 92/125
 • Β κατηγορία
  7ος Παναγιώτης Δαμιανός με επίδοση 89/125 και 3ος νικητής στην κατηγορία των Βετεράνων

Μεγάλη επιτυχία και για τον Σοφοκλή Κουταλιάγκα

Με δεδομένο ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανεβεί κάποιος αθλητής από σύλλογο της βόρειας Ελλάδας στο βάθρο, το γεγονός ότι ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας ανέβηκε στην τιμητική θέση του τρίτου νικητή συνιστά μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου 2024 στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας στην Αθήνα έγινε διεθνής και πρωταθληματικός αγώνας σκητ ΑΒΓ κατηγορίας, στον οποίον συμμετείχε ένας αθλητής του Συλλόγου, που τον εκπροσώπησε επάξια.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι τα εξής παρακάτω:

 • Α κατηγορία
  3ος Σοφοκλής Κουταλιάγκας με επίδοση 110/125

«Είναι πάρα πολύ σίγουρο ότι η αξία και η ικανότητα των νικητών και των πρωταθλητών κρίνεται από το αγωνιστικό αποτέλεσμα της μάχης, αυτών που συναγωνίσθηκαν για αυτήν την κρίση», αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.