ΑΟ Καβάλα: Νέος προπονητής, και επίσημα, ο Νίκος Καραμπετάκης!

Ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Καβαλιώτη τεχνικό, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας – Τεχνικός διευθυντής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χάρης Παππάς

Οι πληροφορίες που έφεραν τον Νίκο Καραμπετάκη προ των πυλών της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11/7 με την επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας, η οποία ανεπίσημα είχε επιτευχθεί λίγες ημέρες πριν. Ο Καβαλιώτης τεχνικός αναλαμβάνει για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής στο «καραβάκι» στο ταξίδι του στο πρωτάθλημα της Super League 2, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του την περσινή περίοδο στον Λεβαδειακό ως βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Κι αν η είδηση ήταν λίγο ή πολύ αναμενόμενη, αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν ότι στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας θα τοποθετηθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Χάρης Παππάς. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ομάδας σύντομα επισημοποιηθούν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Καβαλιώτη προπονητή Νίκο Καραμπετάκη και τον τεχνικό διευθυντή Χάρη Παππά οι οποίοι έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη της νέα διοίκησης και συμφώνησαν σήμερα παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα Θάνου Σπανδωνίδη.

Σύντομα θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις ενόψει της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Superleague 2».