Πάνθηρες Καβάλας: Πέρασαν με νίκη (47-66) από την Πυλαία

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε μέσα σε μια δυνατή έδρα, ξεκινώντας δυνατά και διατηρώντας μέχρι το τέλος το προβάδισμα στο σκορ – Τι δήλωσε ο προπονητής Αρίστιππος Χαντέλης

Σημαντική νίκη πέτυχαν το μεσημέρι της Κυριακής 2/2 στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης γυναίκες των Πανθήρων καθώς επικράτησαν με σκορ 47-66 . Έχοντας ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο (24-12) το συγκρότημα της Καβάλας απέκτησε το προβάδισμα και το διατήρησε σε επίπεδο 8 έως 12 πόντων μέχρι το τέλος!

Ο προπονητής του συλλόγου Αρίστιππος Χαντέλης δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Σήμερα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που παλεύει κάθε ματς διαθέτοντας αθλήτριες με μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία. Ξέραμε εξ αρχής πως το έργο μας θα ήταν δύσκολο, αλλά τα κορίτσια πραγματικά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά από το πρώτο λεπτό του αγώνα στις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την συγκέντρωση, την διαχείριση και την προσήλωση στα αμυντικά μας καθήκοντα. Πλέον η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά για εμάς, ώστε να δουλέψουμε πάνω στα πράγματα που χρειάζονται βελτίωσης και να επιστρέψουμε για την τελευταία στροφή των 4 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στην Χριστίνα Γιαχολάρη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και την περιμένουμε πίσω το ταχύτερο δυνατό».

«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την ομάδα της Πυλαίας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των Πανθήρων.

Δεκάλεπτα: 12-24, 25-37, 40-52, 47-66

ΑΕ Πυλαίας (Κουλακιώτης): Τζήμου 4, Αθανασιάδου 3, Κωστανάκη 4(1), Πετρίδου 6, Ρίμπα 3(1), Καλογρίδου 9(2), Μαγδαλιανίδου 2, Σακκά, Βατσιτσίδου 8, Πουρπουτίδου 6(2), Στυλιανού 2.
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης): Ανδρικοπούλου 13(1), Χωλοπούλου 9(1), Τσάντα 9(3), Βλάχου 6, Παπαδοπούλου 9(1), Παναγιωτίδου 4, Μαραβέγια 10, Γιαχολάρη, Μιχαηλίδου 6.