Μπορεί στο στρατόπεδο του ΑΟΚ να κάνουν κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση τους, εν όψει Ιανουαρίου, και μάλιστα να βρίσκονται κοντά σε επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί κάτι τέτοιο ήταν μια… «λεπτομέρεια» που πάρα πολλοί δεν την υπολόγιζαν αλλά στην διοίκηση της ΠΑΕ «καιγόταν» για να την τακτοποιήσουν! Ο λόγος για την απαγόρευση μεταγραφής που είχε επιβληθεί στην ομάδα λόγω χρεών, το οποίο όμως αντιμετωπίστηκε πλήρως και πλέον ακόμα ένα «βαρίδι» του παρελθόντος μπήκε στην άκρη άπαξ και δια παντός.
Την είδηση την έκανε γνωστή με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα όπου τονίζεται ότι η ομάδα μπαίνει πλέον σε σε φάση ενεργού μεταγραφικού σχεδιασμού, θέτοντας τις βάσεις για μια νέα χρονιά με φιλοδοξίες, στόχους και προοπτική.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τακτοποιήθηκε πλήρως το πρόβλημα απαγόρευσης μεταγραφών (Βan), καθώς το σχετικό ποσό καταβλήθηκε στο ακέραιο.
Η ομάδα μπαίνει πλέον σε φάση ενεργού μεταγραφικού σχεδιασμού, θέτοντας τις βάσεις για μια νέα χρονιά με φιλοδοξίες, στόχους και προοπτική.
Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΑΟ Καβάλα για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του.
Μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατοί».
Η Επίσημη ανακοίνωση για τα φιλικά με Ξάνθη και Δόξα Δράμας
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΟΚ με νεότερη ανακοίνωση της επισημοποίησε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που κλείστηκαν για το προσεχές Σαββατοκύριακο με αντιπάλους την Ξάνθη και τη Δόξα Δράμας. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:
«Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της με δύο φιλικά παιχνίδια:
– Σάββατο 3/1
ΑΟ Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα
Γήπεδο ΑΟΞ, 15:00
– Κυριακή 4/1
ΑΟ Καβάλα – ΔΟΞΑ Δράμας
Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» 15:00».
