Επιδιώκοντας να δημιουργηθεί θερμή ατμόσφαιρα στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο 28/2 στις 15.00 στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ αποφάσισε η είσοδος για όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα είναι δωρεάν! Όπως επισημαίνεται σ’ αυτή την «μάχη» η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων μιας και κάθε φωνή μετράει, κάθε χειροκρότημα δίνει ώθηση και κάθε παρουσία κάνει τη διαφορά.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ενημερώνει ότι στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα, η είσοδος για όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα είναι Δωρεάν.
Θέλουμε τη νεολαία στο γήπεδο. Θέλουμε παλμό. Θέλουμε φωνή. Θέλουμε την ενέργεια που μόνο οι μαθητές μπορούν να δώσουν στην εξέδρα.
Ο αγώνας που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη όλων. Σε αυτή τη μάχη, κάθε φωνή μετράει, κάθε χειροκρότημα δίνει ώθηση, κάθε παρουσία κάνει τη διαφορά.
Γεμίζουμε το γήπεδο. Στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας».