Μάκης Παπαδόπουλος για ΔΕΥΑΚ: Ταμείο που λειτουργεί 1 φορά την εβδομάδα σημαίνει υποβάθμιση και ταλαιπωρία

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας καλεί τη διοίκηση Τσανάκα να πάρει πίσω 3 αποφάσεις που αφορούν τη Δημοτική Επιχείρηση και κυρίως την εξυπηρέτηση των πολιτών

Για «νέα μεγάλη ταλαιπωρία από αποφάσεις της Δημάρχου για τη ΔΕΥΑΚ» κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος, επικαλούμενος αποφάσεις της διοίκησης του δήμου και της ΔΕΥΑΚ οι οποίες άπτονται της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και δη της διευκόλυνσής του για την πληρωμή ή ρύθμιση οφειλών του προς την επιχείρηση.

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Με τρεις καινούριες αποφάσεις της, η κυρία Δήμητρα Τσανάκα προκαλεί νέα ταλαιπωρία στους δημότες:

  1. Υποβαθμίζει το ταμείο της ΔΕΥΑΚ στις Κρηνίδες, το οποίο θα λειτουργεί πλέον μόνο 1 φορά την εβδομάδα!
  2. Μεταφέρει άδικα στους δημότες το οικονομικό βάρος της συντήρησης και της επισκευής βλαβών στους σωλήνες που βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους και συνδέουν τα “ρολόγια” με τους κεντρικούς αγωγούς της ΔΕΥΑΚ. Επιπλέον, οι καταναλωτές θα επιβαρύνονται και το κόστος της όποιας διαρροής νερού υπάρχει έξω από το σπίτι τους και την οποία αντικειμενικά δεν μπορούν να ελέγξουν!
  3. Υποχρεώνει τον καταναλωτή που ρυθμίζει με διακανονισμό μία οφειλή του στη ΔΕΥΑΚ να ξαναρυθμίσει νέες οφειλές μόνο μετά από 2 χρόνια!

Καλούμε τη Δήμαρχο Καβάλας να πάρει πίσω ΤΩΡΑ τις απαράδεκτες αυτές αποφάσεις.

Προτείνουμε άμεσα να ενισχύσει το γραφείο των Κρηνίδων, βάζοντας έναν επιπλέον υπάλληλο για να διευκολύνει και να ενημερώνει τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων».