Επανέρχεται ο Μάκης Παπαδόπουλος στο θέμα των αυτοσχέδιων χωματερών με νέα «ντοκουμέντα» [φωτογραφίες]

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας επιμένει ότι τα μικρά Πράσινα Σημεία και οι Γωνιές Ανακύκλωσης είναι η λύση για τα ογκώδη απορρίμματα, αναρτώντας φωτογραφίες από ακόμα ένα σημείο της Καβάλας με μπάζα

Με ένα νέο «φωτορεπορτάζ», ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος, επανέρχεται στο θέμα των αυτοσχέδιων σκουπιδότοπων σε διάφορα σημεία της Καβάλας, εντοπίζοντας έναν ακόμα, αυτή τη φορά έξω από την είσοδο του 3ου Λυκείου της Καβάλας, κοντά στην Περιμετρική.

Ο κ. Παπαδόπουλος επιμένει στην πρόταση της παράταξής του ότι η λύση για τα ογκώδη απορρίμματα των δημοτών είναι τα μικρά Πράσινα Σημεία και οι Γωνιές Ανακύκλωσης, τονίζοντας ότι το μόνο που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση και όχι «διαπιστώσεις και δικαιολογίες».

Η ανακοίνωση του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας

Είχα προειδοποιήσει τη διοίκηση του Δήμου ότι η τοποθέτηση σε γειτονιές μεγάλων ανοιχτών κάδων για τη συλλογή ογκωδών απορριμμάτων, κλαδιών και μπάζων δεν είναι λύση. Είχα πει ότι σε λίγες μέρες θα ξεχειλίσουν ξανά οι κάδοι, γιατί είναι ανεξέλεγκτοι.

Όπως βλέπετε, δημιουργήθηκε νέος σκουπιδότοπος έξω από το 3ο Γενικό Λύκειο/4ο ΕΠΑΛ, κοντά στην Περιμετρική. Και μάλιστα κοντά σε σχολικές μονάδες. Δεν είναι ο μόνος…

Εμείς δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα σχεδιάσουμε και θα φτιάξουμε μικρά Πράσινα Σημεία και Γωνιές Ανακύκλωσης σε γειτονιές και οικισμούς του Δήμου μας, δηλαδή περιφραγμένους και οργανωμένους χώρους απόθεσης ογκωδών απορριμμάτων ή ανακυκλώσιμων υλικών, για να διευκολύνονται οι πολίτες.

Δεν είναι δύσκολο να γίνουν, θέλει πολιτική βούληση από τη Δήμαρχο, που φαίνεται πως δεν υπάρχει…

Οι πολίτες δεν θέλουν διαπιστώσεις και δικαιολογίες από μία Δημοτική Αρχή.
Θέλουν λύσεις και αποτέλεσμα.
Εμείς εστιάζουμε στις λύσεις και στο αποτέλεσμα.