Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας διέκοψε αιφνιδίως τη συνεδρίαση λόγω… ΔΕΥΑΚ!

Ο Γιώργος Γραμμένος απέσυρε το «επίμαχο» θέμα και ζήτησε να αποχωρήσουν οι εργαζόμενοι από την αίθουσα-Το...«ευχαριστώ» στον πρόεδρο της Επιχείρησης και η επίθεση του Μάκη Παπαδόπουλου

Νυχτερινή… ένταση επιφύλασσε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018. Αφορμή στάθηκε το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, το οποίο τέθηκε λίγο πριν τις… 11:00 και αφορούσε στην ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία της ΔΕΥΑΚ.

Οι ενστάσεις για το ζήτημα ξεκίνησαν από τον επικεφαλής της παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας Μάκη Παπαδόπουλος, μιλώντας για τη «σοβαρότητα την οποία πρέπει να δείξει η Δημοτική Αρχή, τη στιγμή που στη ΔΕΥΑΚ… σκοτώνονται μεταξύ τους».

Η ένταση έφτασε στο ζενίθ της, όμως, όταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Χαράλαμπος Κουφατζής διεμήνυσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο, ότι δεν μπορεί να συζητηθεί το θέμα, τη στιγμή που δεν είναι έτοιμη και δεν έχει κατατεθεί από την Επιχείρηση η σχετική εισήγηση.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Γραμμένος, είπε στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ «ευχαριστώ πολύ κύριε Κουφατζή», θεωρώντας ότι δεν τον «κάλυψε» και διέκοψε αιφνιδίως τη συνεδρίαση, ζητώντας να αποχωρήσουν από την αίθουσα και οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης.

Ωστόσο κι ενώ ο κ. Γραμμένος ζήτησε μια διακοπή της τάξης των 5 λεπτών μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η συνεδρίαση ξεκίνησε αρκετή ώρα αργότερα, με την ένταση να έχει εκτονωθεί.