Στάθης Εριφυλλίδης: Δηλώνει δικαιωμένος από τα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν επί δημαρχίας του

Τα έργα σε Περιγιάλι, Καλαμίτσα και Παληό προστάτευσαν και θα προστατεύουν τις περιοχές σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο Καβάλας

Με μια λιτή αλλά πλούσια σε μηνύματα και… υπονοούμενα ανακοίνωση του ο πρώην δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης, υπενθυμίζει στους δημότες της πόλης αλλά και στους σημερινούς ταγούς της, το σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που έγινε επί των ημερών του, με το οποίο θωρακίστηκε αποτελεσματικά η Καβάλα. Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα έργα σε Περιγιάλι, Καλαμίτσα και Παληό και τονίζεται ότι προστατεύουν και θα προστατεύουν αυτές τις περιοχές από τις πλημμύρες. Ο κ. Εριφυλλίδης δηλώνει δικαιωμένος για τις προτεραιότητες που είχε ως δήμαρχος και καλεί την σημερινή διοίκηση να ακολουθήσει το παράδειγμα του.

Η ανακοίνωση του πρώην δημάρχου της Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Τώρα που πέρασε η μπόρα της «Νεφέλης» και οι δήμαρχοι με τους δημότες τους σε όλη την Ελλάδα μετρούνε τις πληγές, πρέπει να θυμηθούμε το μεγάλο έργο της διοίκησης Εριφυλλίδη, που έχει να κάνει με την προστασία της πόλης μας.

Η διευθέτηση των χειμάρρων στο Περιγιάλι, την Καλαμίτσα και στο Παληό, ήταν έργα ουσίας και μεγάλης σπουδαιότητας. Προστάτεψαν και θα προστατεύουν τις περιοχές αυτές από τις πλημμύρες.

Αυτές ήταν οι προτεραιότητες του Εριφυλλίδη και αυτές τον δικαιώνουν πλήρως. Ας ακολουθήσουν το παράδειγμά του οι σημερινοί ταγοί».