Συνάντηση Τσανάκα με 3 τομεάρχες της ΝΔ και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Μητσοτάκη

Επίσκεψη στο δημαρχείο από τους Βασίλη Κικίλια, Γιώργο Κουμουτσάκο, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μακάριο Λαζαρίδη και συζήτηση για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της Καβάλας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στο γραφείο της δημάρχου Καβάλας, όπου τους υποδέχθηκε η Δήμαρχος Δήμητρας Τσανάκα, ο τομεάρχης  άμυνας της ΝΔ και πρώην υπουργός Βασίλης Κικίλιας, ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ και πρώην υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο τομεάρχης δικαιοσύνης, βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Τα στελέχη της ΝΔ, πραγματοποίησαν την επίσκεψη στη Δήμαρχο στο πλαίσιο της εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδια μέρας σε αίθουσα ξενοδοχείου της Καβάλας.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και η δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Τους ενημέρωσε αναλυτικά για ζητήματα όπως την διέλευση του διαδριατικού αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, από τα Τενάγη των Φιλίππων, τις συλλήψεις που έγιναν πρόσφατα, οκτώ συμπολιτών μας, μεταξύ των οποίων και τριών δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καβάλας, επειδή διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την αλλαγή όδευσης του αγωγού.

Η δήμαρχος τους ενημέρωσε επίσης και για την αντίθεση του δήμου στη εγκατάσταση μετωπικών διοδίων στην Εγνατία οδό, πάνω από την πόλη της Καβάλας, για τη ρύπανση της περιοχής μας κλπ.