Μάκης Παπαδόπουλος: Είμαστε και θα είμαστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι

Τα σενάρια και οι πληροφορίες που εμπλέκουν τον συνδυασμό «Ο τόπος της ζωής μας» σε «αλισβερίσια» με πολιτικά κόμματα, προκάλεσε την αυστηρή απάντηση και διάψευση

Ανακοίνωση – απάντηση προς όλους εκείνους που κυκλοφορούν σενάρια και… fake news που αναφέρουν ότι παίζει «παιχνίδια» με πολιτικά κόμματα και συμμετέχει σε διαφόρου είδους συναλλαγές και «αλισβερίσια» εξέδωσε ο συνδυασμός «Ο τόπος της ζωής μας» του Μάκη Παπαδόπουλου. Διαψεύδει όλες τις πληροφορίες που αναφέρουν τέτοιου είδους κινήσεις και τονίζει με έμφαση ότι δεν ενδιαφέρεται για προβοκάτσιες και «μικροπολιτική» επισημαίνοντας τον αδέσμευτο χαρακτήρα της κίνησης που στόχο έχει να υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και το συμφέρον των Καβαλιωτών.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Υπηρετούμε και θα υπηρετούμε όλους τους Καβαλιώτες»

«Σε λιγότερο από έναν χρόνο, θα έχουμε Δημοτικές Εκλογές και κάποιοι έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους! Έτσι, άρχισαν να κυκλοφορούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για “αλισβερίσια” και “μυστικές συναντήσεις” σε ταβέρνες και ουζερί, με προφανή σκοπό να ανακόψουν την ανοδική πορεία της παράταξής μας και να βάλουν εμπόδια στον δρόμο μας προς τη διοίκηση του Δήμου. Δεν θα τους βγει όμως, όσα fake news κι αν σκαρφιστούν!
Είμαστε μία ανεξάρτητη και αδέσμευτη δημοτική παράταξη και διαμορφώνουμε την πολιτική μας χωρίς εξαρτήσεις, συσπειρώνοντας πολίτες κάθε ιδεολογικής προέλευσης, με κριτήρια καθαρά αυτοδιοικητικά, Για το συμφέρον του δήμου και των Καβαλιωτών.
Δεν μπερδεύουμε τον αυτοδιοικητικό μας ρόλο με το ρόλο των πολιτικών κομμάτων. Τα πολιτικά κόμματα ασχολούνται με τη διακυβέρνηση της χώρας, εμείς ασχολούμαστε με τη διοίκηση του δήμου.
Μία δημοτική αρχή, για να μπορέσει να πετύχει το μέγιστο αποτέλεσμα προς όφελος όλων των δημοτών, είναι αναγκαίο να έχει την ευρύτερη δυνατή αποδοχή.
Έχοντας αυτό στο μυαλό, μας ενδιαφέρει η υποστήριξη του κάθε δημότη και η συνεργασία με όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, τις άλλες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, τους κομματικούς οργανισμούς, στο πλαίσιο ενός κοινού προγραμματικού στόχου: να ανεβάσουμε τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει! Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε ανοιχτοί και έτοιμοι για διάλογο και κοινή δράση, πάντα στο πλαίσιο της διατήρησης της ανεξαρτησίας μας, με τον καθένα που ενδιαφέρεται και δρα για το καλό του Δήμου. Αυτόν το διάλογο τον κάνουμε ενεργά εδώ και 4 χρόνια, ελπίζουμε όλοι όσοι κόπτονται για το καλό της πόλης να προσέλθουν στο διάλογο αυτό με θέσεις και προτάσεις.
Δεν μας ενδιαφέρουν “πολιτικάντικα παζάρια” χωρίς αρχές, πολιτικές προβοκάτσιες και κάθε είδους μικροκομματικά και μικροπολιτικά “παιχνίδια”. Εδώ και 4 χρόνια, ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και το καταθέτουμε ανοιχτά, μπροστά στους συνδημότες μας.
Ενημερώνουμε τους “σεναριογράφους” ότι οι επίσημες πολιτικές συναντήσεις που εμείς διοργανώνουμε στο πλαίσιο του διαλόγου για το μέλλον της Καβάλας γίνονται στην έδρα της δημοτικής μας παράταξης, με την ανάλογη προετοιμασία και σοβαρότητα».