Συνεχίζονται οι διαξιφισμοί Εριφυλλίδη-Σιμιτσή για το πράσινο στην Καβάλα

Για «πάγια τακτική του κ. Σιμιτσή να απαντά σε όσους του ασκούν κριτική με ψέματα» κάνει λόγο ο πρώην δήμαρχος Καβάλας-Τι απαντά για τα «κομμένα δέντρα» σε ΙΚΑ και Ταχυδρομείο και για τα... καμμένα δέντρα στον Μπάτη

Μετά την αντίδραση της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ανοιχτή Πόλη (διαβάστε εδώ) στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Καβάλας, Στάθη Εριφυλλίδη περί «ανίκανων διοικήσεων» του δήμου Καβάλας, με αφορμή τις δενδροφυτεύσεις (διαβάστε εδώ), ο κ. Εριφυλλίδης επανέρχεται με νέα ανακοίνωση και με απαντήσεις για τα «κομμένα δέντρα» σε ΙΚΑ και Ταχυδρομείο και για τα… καμμένα δέντρα στον Μπάτη, σχολιάζοντας, παράλληλα, ότι ο κ. Σιμιτσής «δε θα μπορέσει ποτέ να κατατάξει τον εαυτό του στους πετυχημένους δημάρχους των 100 χρόνων της ιστορίας του δήμου μας».

Αναλυτικά η απάντηση του Στάθη Εριφυλλίδη στον Κωστή Σιμιτσή

Είναι πάγια τακτική του κ. Σιμιτσή να απαντά σε όσους του ασκούν κριτική με αστειάκια, εξυπνακισμούς και ψέματα.

Την ανακοίνωσή μου (που συνοδεύθηκε με τις 111 θέσεις, όπου φυτεύτηκαν στα 6,5 πρώτα χρόνια των θητειών μου 30.809 δέντρα και θάμνοι) ακολούθησε η απάντησή του που επιβεβαιώνει τη θέση μου, ότι δηλαδή φύτεψε στα 8 χρόνια της θητείας του μερικές εκατοντάδες μόνον δέντρα. Τόσα είναι στην Ερυθρού Σταυρού, στη Βενιζέλου και στο Τελωνείο (άσχετα με το γεγονός ότι στην ουσία πρόκειται για αντικαταστάσεις προϋπαρχόντων δέντρων).

Είναι τεράστιο ψέμα ότι έκοψα δέντρα στο Ταχυδρομείο και στο ΙΚΑ. Απεναντίας, έγινε πλήρης δενδροφύτευση στις θέσεις αυτές.

Είναι τεράστιο ψέμα ότι έκαψα τα 200 πεύκα (και όχι τα 100, όπως αναφέρει) στον Μπάτη, που φύτεψε η οικογένεια Μισιριάν στη μνήμη του Σ. Τσιμίνο. Τα δέντρα τα φύτεψα εγώ και τα έκαψε πρώην «σύντροφος» και ομοϊδεάτης του για δικούς του λόγους.

Όσο και να προσπαθήσει ο κ. Σιμιτσής, δεν θα μπορέσει ποτέ να κατατάξει τον εαυτό του στους πετυχημένους Δημάρχους των 100 χρόνων της ιστορίας του Δήμου μας.