Στον «αδερφό» (δήμο Νυρεμβέργης) για τον… «φίλο»

Παρουσία της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα θα διοργανωθούν οι εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια του συλλόγου «Φίλος» στη Γερμανία

Σε εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος «Φίλος» για την προώθηση της αδελφοποίησης μεταξύ Δήμου Νυρεμβέργης και Δήμου Καβάλας, στη Νυρεμβέργη, για τα 20χρονα του Συλλόγου, θα παραβρεθεί η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ανταποκρινόμενη στη σχετική πρόσκληση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, για να τιμηθούν ο Δήμος Καβάλας, ο Δήμος Νυρεμβέργης, το Γενικό Προξενείο Μονάχου, οι Κοινότητες, οι Σύλλογοι και οι φορείς με τους οποίους συνεργάζεται ο Σύλλογος αυτά τα 20 χρόνια. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα χαιρετήσει, εκτός από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και ο Δήμαρχος Νυρεμβέργης Dr. Uli Maly.

Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων για τα 20χρονα του Συλλόγου «Φίλος», το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, θα τιμήσει φίλους και άτομα, με τα οποία συνεργάζεται αυτά τα χρόνια, ενώ την επομένη ημέρα Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, θα γίνει εκδήλωση μπροστά στο περίπτερο της Καβάλας, που θα απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες.