Μάκης Παπαδόπουλος: Πρόταση για άρση του αδιεξόδου στο Περιγιάλι

Για αποκλειστική «ευθύνη της δημάρχου Καβάλας» κάνει λόγο ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας, σχετικά με προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων που εντάσσονται στο Σχέδιο Περιγιαλίου

Την πρόταση για σύγκληση συνέλευσης των κατοίκων του Περιγιαλίου κατέθεσε με επιστολή του προς τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Ο Τόπος της Ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Αφορμή είναι η επιστολή αγανάκτησης την οποία εξέδωσε ο Σύλλογος κατοίκων (διαβάστε την επιστολή εδώ) σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων που εντάσσονται στο Σχέδιο Περιγιαλίου και το πλήρες αδιέξοδο το οποίο διαφαίνεται «με ευθύνη της δημάρχου Καβάλας», όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τόπου της Ζωής μας

«Η πρότασή μας για σύγκληση συνέλευσης κατοίκων (που προβλέπεται από το νομικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και έχει υλοποιηθεί στις υποθέσεις των νιτρικών του νερού του Ζυγού και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στη Ν. Καρβάλη) έχει σκοπό την πλήρη ενημέρωση, αλλά και τη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων που θα προωθήσουν ολοκληρωμένες και οριστικές λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων.

»Οι δημότες έχουν αρχίσει να βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες από την αδιαφορία και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής. Ειδικά στο Περιγιάλι, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να δημιουργηθεί μία ολόκληρη «γενιά» υπερχρεωμένων νοικοκυριών, επειδή η Δήμαρχος Καβάλας δεν ασχολήθηκε όπως έπρεπε και όταν έπρεπε με το πρόβλημα.

»Είναι προφανές ότι οι πολίτες δεν έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη στην κ. Τσανάκα για να λύσει τα προβλήματά τους».