Συγχαρητήρια Τσανάκα στον «χρυσό» Γιάννη Μαρτίδη

Η δήμαρχος Καβάλας συνεχάρη το νεαρό Καβαλιώτη πρωταθλητή που πήρε την 1η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελεύθερης πάλης στην Τουρκία

Τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιώργου Φιλόσογλου, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, ο καβαλιώτης πρωταθλητής πάλης στα 60 κιλά, Ιωάννης Μαρτίδης, που κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε χρυσό μετάλλιο στους αγώνες ελεύθερης πάλης, που πραγματοποιήθηκαν στην Μούγκλα της Τουρκίας.

Η δήμαρχος συνεχάρη τον νεαρό πρωταθλητή, δήλωσε υπερήφανη για την επιτυχία του αυτή, να νικήσει σε ένα τέτοιο παγκόσμιο πρωτάθλημα και του ευχήθηκε να έχει πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες. Ο πατέρας του και προπονητής του Αλέξανδρος Μαρτίδης, ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για τη βοήθεια που τους προσέφερε ο δήμος Καβάλας, για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού και ζήτησε να συνεχίσει ο Δήμος να στηρίζει τον πρωταθλητή.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός Μαρτίδης, ανήκει στον Σύλλογο Πάλης «Μέγας Αλέξανδρος Καβάλας» και πήρε μέρος στους αγώνες της Τουρκίας με τη σημαία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, στις 6 και 7 Οκτωβρίου.

Για να καταφέρει αυτό το αποτέλεσμα, χρειάστηκε να νικήσει έναν Ιταλό, έναν Τούρκο και έναν Ρώσο αθλητή και στον τελικό και πάλι τον Τούρκο παλαιστή.