Μάκης Παπαδόπουλος: Εκδήλωση με θέμα «Μετά τη γέφυρα»

Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώστας Λαλένης και Νίκου Ηλιού θα μιλήσουν για οδική ασφάλεια, το κυκλοφοριακό και την Περιμετρική στη εκδήλωση του «Τόπου της ζωής μας» στην δημοτική καπναποθήκη

Ενημερωτική εκδήλωση και συζήτηση με φορείς και πολίτες διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Ο τόπος της ζωής μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάκη Παπαδόπουλο. Η εκδήλωση θα έχει θέμα: «Μετά τη γέφυρα» – Προτάσεις για την οδική ασφάλεια, το κυκλοφοριακό, την Περιμετρική.

Ειδικές παρεμβάσεις θα κάνουν:

  • ο Κώστας Λαλένης, Καθηγητής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • ο Νίκος Ηλιού, Καθηγητής Σχεδιασμού και Διαχείρισης Συγκοινωνιακών Έργων στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Οδοποιίας & Οδικής Ασφάλειας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων (4ος όροφος) της Δημοτικής Καπναποθήκης (Πλατεία Καπνεργάτη).