Έτοιμο σε λιγότερο από έναν χρόνο το οικόπεδο Κρέη

Υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου ανάπλασης του χώρου από την Καβαλιώτικη κοινοπραξία «Χ. Χρυσανίδης - Ν. Τσολακίδη»

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ανάπλασης του οικοπέδου Κρέη, όπως είναι γνωστό, υπέγραψε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, με τους αναδόχους της κοινοπραξίας «Χ. Χρυσανίδης – Ν. Τσολακίδη», στο γραφείο της, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018. Αυτό σημαίνει, ότι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, σε ένα χρόνο το αργότερο, θα έχει παραδοθεί ολοκληρωμένο το έργο στον Δήμο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται, για το έργο με τον τίτλο «Αποκατάσταση κτιρίων στο χερσαίο τείχος, για εγκατάσταση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ανάπλαση του ακάλυπτου χώρου τους», έργο που θα συμβάλει στην ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων, κυρίως κατά τη θερινή περίοδο στον Δήμο της Καβάλας.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην εν λόγω κοινοπραξία και πιστεύει πως το έργο θα εκτελεστεί με τον καλύτερο τρόπο, όπως προβλέπει, άλλωστε και η σχετική μελέτη. «Εξάλλου, είπε, χαίρομαι ιδιαίτερα, όταν Καβαλιώτες εργολήπτες, μειοδοτούν και  αναλαμβάνουν την εκτέλεση, σημαντικών έργων του Δήμου Καβάλας». Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας Χαράλαμπος Χρυσανίδης, δήλωσε, πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και πως θα προσπαθήσουν οι ανάδοχοι να ολοκληρώσουν το έργο, πολύ νωρίτερα από τον συμβατικό χρόνο περαίωσης.