Βαγγέλης Παππάς: Η μετονομασία της οδού Μητροπόλεως ανέδειξε πόσο μικρόψυχη είναι η Διοίκηση Τσανάκα

Την έντονη αντίδραση της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης προκάλεσε η είδησης της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετονομασίας της οδού Μητροπόλεως σε αντίθεση με αυτή της οδού Κύπρου

Σφοδρότατη ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Παππά και της παράταξης του στο δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» στο άκουσμα της είδησης ότι εγκρίθηκε αλλαγή ονομασίας της οδού Μητροπόλεως σε Μητροπολίτου Προκοπίου. Η έντονη δυσαρέσκεια που εκφράζεται μέσω του δελτίου τύπου που εκδόθηκε δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη εξέλιξη όσο με το γεγονός ότι η πρόταση της παράταξης του, αλλά και μεγάλης μερίδας Καβαλιωτών να αλλάξει και η οδός Κύπρου (μπροστά από το δημαρχείο) και να μετονομαστεί σε οδό «Λευθέρη Αθανασιάδη» έχει κολλήσει… Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν η ΚΑΠ καταλογίζει στην διοίκηση Τσανάκα μικροψυχία και ότι λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΑΠ

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»

«Έχουν περάσει περισσότερο από δύο χρόνια όταν στο Δημοτικό  Συμβούλιο Καβάλας θέσαμε ως θέμα την επιθυμία της οικογένειας του αείμνηστου Δημάρχου Καβάλας Λευθέρη Αθανασιάδη στο να μετονομαστεί η οδός Κύπρου σε οδό Λευθέρη Αθανασιάδη Δήμαρχου Καβάλας.

Αφού μας ταλαιπώρησαν σε απαξιωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, απάντηση δεν παίρναμε. Όταν ξανά θέσαμε το θέμα μετά από δύο χρόνια μας απάντησαν προφορικά δια μέσου του προέδρου της επιτροπής ονοματοδοσίας ότι δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί δε θα πάρει έγκριση από την υπερκείμενη αρχή.

Σήμερα και αφού προηγήθηκαν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που λειτουργεί η διοίκηση Τσανάκα. Η υπερκείμενη αρχή που προφασιζότανε η Δήμαρχος για να κρύψει τη μικροψυχία της απέναντι στο σπουδαιότερο Δήμαρχο που πέρασε από την Καβάλα, έρχεται με την απόφασή της να δεχτεί να μετονομαστεί η οδός Μητροπόλεως και να την ξεγυμνώσει κυριολεκτικά απέναντι στα μάτια κάθε αμερόληπτου Καβαλιώτη.

Μπορεί γεφύρια να πέφτουν, οδοί να μετονομάζονται κυρία Δήμαρχε, αλλά πάντα «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» που λέει και ο λαός μας».