Μάκης Παπαδόπουλος: Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!

Το μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας Μάκη Παπαδόπουλου για το Νέο Έτος

Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ο Τόπος της Ζωής μας και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος ανάρτησε στην προσωπική του Σελίδα στο facebook το δικό του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα.

«Κάθε νέα χρονιά είναι μία νέα ευκαιρία να σκεφτούμε όσα ζήσαμε τον χρόνο που πέρασε. Μία νέα ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα θεωρούμε ότι δεν πήγαν καλά, δεν λειτούργησαν, δεν μας έφεραν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μία νέα ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά, με κουράγιο, με ελπίδα, με στόχο, με αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Με πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου.

Να έχουμε πίστη ότι μπορούμε να καλυτερέψουμε τις ζωές μας, να φτιάξουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας, τους νέους μας, τις γυναίκες, που δημιουργούν τη ζωή.

Έχουμε περάσει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κρίση μάς δοκίμασε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό:

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!

Αυτή τη φορά, ο νέος χρόνος δεν πρέπει να είναι ίδιος με τον προηγούμενο.

Το 2019 πρέπει να είναι καλύτερο από το 2018.

Αρκεί να πούμε: όχι πια τα ίδια και τα ίδια! Όχι πια αυτή η στασιμότητα και η υποβάθμιση στις ζωές μας!

Έχουμε την επιλογή να το κάνουμε. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας.

Στους δικούς μας ανθρώπους, στη μάνα μας και τον πατέρα μας, στον παππού και στη γιαγιά μας, που αγωνίστηκαν σε δύσκολες συνθήκες για να ριζώσουν και να προκόψουν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Σας εύχομαι να κρατήσετε κοντά σας ό,τι πιο πολύτιμο έχετε στη ζωή σας.

Και συγχρόνως, σας εύχομαι να αλλάξετε όσα θέλετε, για να είστε εσείς και τα δικά σας πρόσωπα πραγματικά και ουσιαστικά ευτυχισμένοι!

Εύχομαι σε όλες και όλους Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2019»!