Δήμητρα Τσανάκα: Το 2019 που ανατέλλει να χαρίσει σε όλους μας υγεία, ευλογία, αγάπη, ευημερία

Ευχές της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα για το Νέο Έτος

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα ανήρτησε στην προσωπική της Σελίδα στο facebook το ακόλουθο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα:

«Το 2018 μας αποχαιρετά αφήνοντας μία γλυκόπικρη γεύση, όπως κάθε παλιό που φεύγει και δίνει τη σκυτάλη σε κάτι νέο. Έτσι, το 2019 μας κλείνει το μάτι και εμείς ανυπομονούμε να έρθει για να μας φέρει όλα αυτά, μικρά και μεγάλα, που ομορφαίνουν τη ζωή και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη για το καλύτερο.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, η χρονιά που φεύγει να πάρει μαζί της ό,τι μας στεναχώρησε, ό,τι δάκρυ κύλισε στα μάτια μας, ό,τι μας πλήγωσε. 

Το 2019 που ανατέλλει να χαρίσει σε όλους μας υγεία, ευλογία, αγάπη, ευημερία. Να είναι ένα έτος διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα, χωρίς πολέμους, χωρίς δυστυχία, χωρίς παιδιά που πεινάνε, χωρίς άστεγους, χωρίς όλα αυτά που πληγώνουν την ανθρωπότητα, απαξιώνουν την ανθρώπινη φύση και προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Εύχομαι να περάσετε όμορφα την Πρωτοχρονιά, να ψάλλετε τα κάλαντα, να αγκαλιάσετε όσους αγαπάτε, να σμίξετε με αυτούς που είναι μακριά σας, να συγχωρήσετε ότι σας πλήγωσε, να ξεχάσετε ότι σας στεναχώρησε και να υποδεχθείτε με κέφι και ενθουσιασμό το νέο έτος που θα ξημερώνει.

Καλή Χρονιά, λοιπόν, Ευτυχισμένο το 2019»!

Δήμητρα Τσανάκα
Δήμαρχος Καβάλας