Συμπαράταξη Πολιτών: Συναντήσεις με το Σωματείο Οδηγών Ταξί και με το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος»

Μέλη της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Άρη Βέρρο, πραγματοποίησαν σειρά επαφών, καταγράφοντας τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τα δύο Σωματεία

Συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Οδηγών Ταξί πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Άρης Βέρρος συνοδευόμενος από μέλη της γραμματείας της Συμπαράταξης Πολιτών. Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τις  δύο πλευρές να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν για λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί ταξί Καβάλας. Μάλιστα, συμφώνησαν ότι θα ανανεώσουν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, αντιπροσωπεία της Συμπαράταξης Πολιτών συναντήθηκε με μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος». Τα χρόνια προβλήματα του Σωματείου, η αδιαφορία της διοίκησης του δήμου Καβάλας, η επόμενη μέρα για τα αδέσποτα ζώα και τη δράση του Συλλόγου ήταν τα θέματα συζήτησης. Ο Άρης Βέρρος επανέλαβε την αμέριστη στήριξη της Συμπαράταξης Πολιτών στην προσπάθεια του Σωματείο για αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής των αδέσποτων ζώων και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για να επιλυθεί το πρόβλημα. Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την άριστη συνεννόησή τους, τονίζοντας ότι και για τους δύο το ζήτημα των αδέσποτων είναι αξιακό.

*Δελτίο Τύπου