Μάκης Παπαδόπουλος: «Η Δήμαρχος να πιέσει Τσακαλώτο-Βενιζέλο για πεσμένη γέφυρα και διόδια»

Να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της παρουσίας στην Καβάλα των εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για να παρουσιάσει τα αιτήματα του δήμου καλεί την Τσανάκα ο «Τόπος της ζωής μας»

Να κάνει γνωστά τα προβλήματα και τις επιδιώξεις της Καβάλας στους εκπροσώπους της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που θα επισκέπτονται την πόλη, καλεί την δήμαρχο Καβάλας ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» ζητάει από την Δήμητρα Τσανάκα, όχι μόνο να παρουσιάσει τα αιτήματα του δήμου Καβάλας σε ότι έχει να κάνει με την Γέφυρα στο κάτω Νοσοκομείο, με τα διόδια στην Άσπρη Άμμο και με την Περιμετρική οδό, αλλά και να τους «ξεναγήσει» στην πεσμένη γέφυρα προκειμένου να αντιληφθούν το μέγεθος των προβλημάτων που δημιουργούνται.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Δεν πρέπει να αφήνουμε καμία ευκαιρία χαμένη για να πιέζουμε για τα δίκαια αιτήματά μας»

«Με την ευκαιρία των επισκέψεων στην Καβάλα του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καλούμε τη Δήμαρχο Καβάλας να συναντήσει τα δύο αυτά κεντρικά πολιτικά στελέχη, με σκοπό να τους παρουσιάσει τις θέσεις και τα αιτήματα του Δήμου Καβάλας:

  •     για το θέμα της άμεσης αποκατάστασης της γέφυρας στο Κάτω Νοσοκομείο.
  •     για την κατάργηση των μετωπικών διοδίων στην Άσπρη Άμμο.
  •     για τη διασφάλιση της Περιμετρικής.

Προτείνουμε μάλιστα στη Δήμαρχο να κάνει μία επιτόπια «ξενάγηση» των δύο στελεχών στο σημείο της πεσμένης γέφυρας. Έτσι θα γίνει αντιληπτό το μέγεθος των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες, αλλά και των προβλημάτων που θα δημιουργήσουν τα μετωπικά διόδια στην πόλη.

Έστω και τώρα, δεν πρέπει να αφήνουμε καμία ευκαιρία χαμένη για να πιέζουμε τα κέντρα λήψης αποφάσεων για τα δίκαια αιτήματά μας».