«Φραγή» στον Μάκη Παπαδόπουλο βάζει η Αναστασία Ιωσηφίδου

Η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ σταματάει να απαντάει στα δελτία Τύπου του Τόπου της Ζωής μας μέχρι ο επικεφαλής της παράταξης να καταδικάσει τους «υβριστές και συκοφάντες που περιλαμβάνονται στις τάξεις της»

Θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας έγιναν οι προεκλογικοί διαξιφισμοί των προηγούμενων ημερών οι οποίοι ξεπέρασαν τα όρια του πολιτικού πολιτισμού. Ο πρόεδρος του Σώματος, Γιώργος Γραμμένος, ανέγνωσε επιστολή διαμαρτυρίας της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασίας Ιωσηφίδου, με την οποία εξηγεί γιατί πρόκειται να σταματήσει να απαντάει στα δελτία Τύπου του επικεφαλής της παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας, Μάκη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η επιστολή

Το τελευταίο διάστημα έχω γίνει στόχος από κάποιους που προφανώς θέλουν να αποκομίσουν πολιτικό όφελος, η κοινή τους συνιστώσα είναι ότι είναι υποψήφιοι με τον Τόπο Της Ζωής Μας. Ένας από αυτή την παρέα των υβριστών μου υπαινίχθηκε ακόμη και τον χρηματισμό μου, ενώ ο τελευταίος άφησε ψευδείς ειδήσεις για την παρουσία της Καβάλας στην έκθεση της  Ρουμανίας. Εξαιτίας των παραπάνω γεγονότων εξέδωσα δελτίο Τύπου και ζητούσα να καταδικάσει η παράταξη αυτές τις δηλώσεις, δυστυχώς η παράταξη που εκδίδει καθημερινά δελτία τύπου για ό,τι γίνεται στην πόλη, δεν άρθρωσε ούτε μια λέξη κι αυτό το εκλαμβάνω ως σιωπηρή κάλυψη. Έτσι λοιπόν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από σήμερα δε θα απαντώ σε παρατάξεις που στην τάξη τους περιλαμβάνουν υβριστές και συκοφάντες».

Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, παίρνοντας τον λόγο προέτρεψε τους υποψηφίους δημάρχους να καλούν τους νέους υποψηφίους τους να τηρούν τον απαραίτητο και για το καλό της πόλης πολιτικό σεβασμό, γιατί δεν είναι δυνατό πάντα να συγκρατούμαστε και να μη καταφεύγουμε στη Δικαιοσύνη, όπως δήλωσε.