400.000 ευρώ για έργα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ στο 12ο ΔΣ

Θα κατασκευαστεί ανελκυστήρας, ράμπα ΑμΕΑ, WC για ΑμΕΑ και άλλα WC και αποδυτήρια για την εξυπηρέτηση των μαθητών και των δασκάλων

Σύμβαση για την εκτέλεση του υποέργου, για την αναβάθμιση υποδομών του σχολικού συγκροτήματος του 12ου Δημοτικού  Σχολείου Καβάλας, για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ, υπέγραψε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, στο γραφείο της, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, παρουσία της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελίας Δρακονάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας που μειοδότησε, στο σχετικό διαγωνισμό.

Το έργο, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι αρχικού προϋπολογισμού 404.915 ευρώ. Το έργο αυτό, έχει ως σκοπό να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες των ΑμΕΑ και προβλέπεται η κατασκευή ενός ανελκυστήρα, ράμπα ΑμΕΑ, κατασκευή WC για ΑμΕΑ και άλλα WC και αποδυτήρια για την εξυπηρέτηση των μαθητών και των δασκάλων.

Το έργο που αναφέρεται η σύμβαση, έρχεται να συμπληρώσει το συνολικό έργο αναβάθμισης του σχολικού συγκροτήματος του 12ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.