Μάκης Παπαδόπουλος: Ας σταματήσει η Τσανάκα τις «παλαιοκομματικές πρακτικές»

Να πει την αλήθεια για τα οικονομικά του δήμου και να σταματήσουν τα προεκλογικά έργα καλεί την διοίκηση του δήμου Καβάλας ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

Επανέρχεται ο Μάκης Παπαδόπουλος στο θέμα της οικονομικής κατάστασης του δήμου Καβάλας με νέο δελτίο τύπου στο οποίο κάνει λόγο για καυγάδες μεταξύ στελεχών της διοίκησης με αφορμή την οικονομική αδυναμία των τελευταίων μηνών, ενώ επιπλέον χαρακτηρίζει προεκλογικά «μερεμέτια» τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη. Καλεί δε την διοίκηση να πει την αλήθεια για την οικονομική κατάσταση του δήμου, μιας και οι δημότες δικαιούνται να την γνωρίζουν.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

 «Οι δημότες δικαιούνται την αλήθεια για τα οικονομικά του Δήμου»

«5 χρόνια τώρα, πιέζουμε τη σημερινή διοίκηση του Δήμου να σταματήσει τις σπατάλες και να αξιοποιεί το δημοτικό χρήμα με σύνεση και αποτελεσματικότητα.

5 χρόνια τώρα, οι σπατάλες τρέχουν με ξέφρενους ρυθμούς. Αποτέλεσμα: τώρα η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει δυσκολίες να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου…

Τις τελευταίες ημέρες φτάσαμε στο σημείο:

  •     να διαβάζουμε στον Τύπο για καυγάδες μεταξύ των στελεχών της σημερινής Δημοτικής Αρχής (με αφορμή την οικονομική αδυναμία των τελευταίων μηνών) και για απόψεις του τύπου «ό,τι κάνουμε μέχρι τις εκλογές, μετά ας μην έχουμε χρήματα»!
  •     να ακούμε για ρουσφέτια και «ταξίματα» σε όλους για όλα.

Επιπλέον, έχουμε και τα προεκλογικά έργα – «μερεμέτια» και τις «μισοδουλειές» με τις ασφαλτοστρώσεις να δημιουργούν στους δημότες περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν, δύο μήνες πριν τις εκλογές!

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου:

  •     να σταματήσει αμέσως τις «παλαιοκομματικές πρακτικές» των προηγούμενων δεκαετιών, που έφεραν τη χώρα και την Αυτοδιοίκηση σε πολύ δύσκολη θέση: να τάζει στους πάντες τα πάντα, να ξοδεύει τα χρήματα του Δήμου σε προεκλογικά ρουσφέτια και να δυσκολεύει την καθημερινότητα των δημοτών με βιαστικές «μισοδουλειές» και «μερεμέτια», κοροϊδεύοντας τους πολίτες δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές.
  •    «να βγάλει στο φως» την πραγματική εικόνα για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, ώστε να μάθουν οι δημότες την αλήθεια. Προτείνουμε στη Δημοτική Αρχή να προσκαλέσει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας».