Όταν η προεκλογική περίοδος γίνεται αντικείμενο αυτοσαρκασμού από τους ίδιους τους υποψηφίους…

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με την Ανάσα για τον Δήμο, Αλέξης Γούλας επιστράτευσε μέχρι και... ελικοπτεράκι για την προεκλογική του καμπάνια, «πετώντας» πάνω από τις -πολλές φορές- άχαρες, αλλά απαραίτητες προεκλογικές πρακτικές

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές και παντού υπάρχει και ένας… υποψήφιος. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι δρόμοι, τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, τα ταχυδρομικά κουτιά, μέχρι και τα… ψυγεία έχουν πλημμυρίσει από κάρτες και φυλλάδια ανθρώπων οι οποίοι έχουν επιλέξει να κατέλθουν στον στίβο των εκλογών.

Κάποιοι εκ των υποψηφίων, πάντως, αναγνωρίζουν ότι κάποιες παρωχημένες μέθοδοι προβολής -κατά πολλούς- είναι μεν άχαρες, όμως παραμένουν διαχρονικές και ενίοτε απαραίτητες, όπως ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με την Ανάσα για τον Δήμο, Αλέξης Γούλας, ο οποίος δε φοβάται το… αυτοτρολάρισμα με φόντο την προεκλογική καθημερινότητα ενός υποψηφίου.

«Άχαρος ο ρόλος του υποψηφίου που ζητά βοήθεια και στήριξη, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά. Όπως μάθατε στις επόμενες εκλογές συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανάσα για τον Δήμο της κ. Τσανάκα και ζητώ τη στήριξή σας. Αν πάλι η επιλογή σας είναι διαφορετική θα εκτιμούσα την καλή σας κουβέντα σε κάποιον φίλο σας που θα επιλέξει τον συνδυασμό μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων», αναφέρει ο κ. Γούλας σε μήνυμά του, επιστρατεύοντας –εν είδει αυτοσαρκασμού– μέχρι και… ελικοπτεράκι για την προεκλογική του καμπάνια.