Βαγγέλης Παππάς: Οι καθημερινές δημοσκοπήσεις του κόσμου ξεπερνούν κάθε προσδοκία μας

Μεγάλη ικανοποίηση για την προσέλευση και το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος στις λίγες ημέρες λειτουργίας του εκλογικού κέντρο του συνδυασμού

Πολύ ικανοποιημένος από την προσέλευση και το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος στις λίγες ημέρες που λειτουργία το εκλογικό κέντρο της παράταξης του, δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς. Ο επικεφαλής της ΚΑΠ τονίζει ότι οι καθημερινές δημοσκοπήσεις του κόσμου ξεπερνάνε κάθε προσδοκία σε ότι αφορά την εκτίμηση των Καβαλιώτων προς τον συνδυασμό του και επισημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα τις βασικές προτάσεις του προγράμματός του για τη νέα διοίκηση του δήμου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση

«Γεμάτο κόσμο το εκλογικό κέντρο, οι πολίτες καταθέτουν προτάσεις»

«Πέρα από κάθε προσδοκία είναι για την παράταξή μας τα ευρήματα των καθημερινών δημοσκοπήσεων που διενεργούνται… στο κέντρο της Καβάλας, στο εκλογικό μας κέντρο στην παραλιακή λεωφόρο, δίπλα στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».

Από την ημέρα που άρχισε τη λειτουργία του, πλήθος κόσμου συρρέει καθημερινά για να ενημερωθεί για τις προτάσεις του συνδυασμού μας αλλά και για να καταθέσει τις δικές του προτάσεις. Το ίδιο συνέβη και το περασμένο Σάββατο, στη μικρή γιορτή που είχαμε ετοιμάσει. Παρά την αστάθεια του καιρού, τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη βροχόπτωση, ο κόσμος ήταν πολύς και κυρίως ήταν ενδεικτικός ότι πολλά πράγματα αλλάζουν στην τοπική κοινωνία, η οποία αναζητά πιο στιβαρές υποψηφιότητες, αναζητά προτάσεις αλλά και αποφασιστικότητα, για να αλλάξει η πόλη.

Τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε στη δημοσιότητα τις βασικές προτάσεις του προγράμματός μας για τη νέα διοίκηση του Δήμου. Το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται συνεχώς από τις προτάσεις που φέρνει ο κόσμος, ιδιαίτερα η νεολαία, που δείχνει ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό, καταθέτοντας φρέσκιες ιδέες και επιχειρήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας www.kapdimoukavalas.gr και να επικοινωνήσουν μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα, αναζητώντας μας στο facebook και το youtube με το όνομα KAPdimoukavalas για να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις».