Δήμος Καβάλας: Και επίσημα αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Το προσωπικό «αντίο» της απερχόμενης προέδρου Αναστασίας Ιωσηφίδου, το μεγάλο «ευχαριστώ», οι σπόντες και η «τελευταία πράξη» με το 5αστερο ξενοδοχείο στο Εσκί Καπού

Αλλαγή διοίκησης και επίσημα στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ (δείτε εδώ και εδώ τα πρόσωπα που απαρτίζουν τη νέα διοίκηση) και η απερχόμενη πρόεδρος Αναστασία Ιωσηφίδου λέει διαδικτυακά το τελευταίο «αντίο» ως πρόεδρος, απευθύνοντας ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όσους και όσες τη στήριξαν κατά τη διάρκειά της θητείας της, ενώ εν είδει αποχαιρετισμού ανακοίνωσε «την τελευταία πράξη ως πρόεδρος», την ανέγερση ενός 5αστερου ξενοδοχείου σε έκταση του δήμου Καβάλας και της Επιχείρησης στο Εσκί Καπού.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική ημέρα για μένα καθώς παρέδωσα στη νέα διοίκηση την προεδρία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Η ημέρα αυτή σηματοδοτείται με την τελευταία πράξη μου ως πρόεδρος, καθώς σε πείσμα όλων όσων θέλησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ανέγερση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου που πρόκειται να υλοποιηθεί σε έκταση του Δήμου και της επιχείρησης στο Εσκή Καπού, μετά από επίμονες προσπάθειες και πίστη που δεν μπόρεσαν να κάμψουν οι «συμπληγάδες και οι Κύκλωπες» που έπρεπε να ξεπεράσουμε, επιτέλους λάβαμε τη βεβαίωση του δασαρχείου ότι η έκταση αυτή είναι μη αναδασωτέα.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία, που θα φέρει πάνω από 300.000 ευρώ «ζεστό χρήμα» στα ταμεία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και του Δήμου και συνάμα και πιο σημαντικό, μια πολύ μεγάλη επένδυση σε μια περιοχή που αναμένει δεκαετίες ολόκληρες την αναβάθμισή της.

Φεύγω λοιπόν γεμάτη, αισιόδοξη και πολλαπλά δικαιωμένη, καθώς εκτός των άλλων, σε τρία χρόνια από σήμερα ένα σύγχρονο ιαματικό κέντρο από την μία πλευρά της πόλης και ένα πεντάστερο ξενοδοχείο από την άλλη, θα θυμίζουν τη θητεία μου επί πέντε συναπτά έτη στη διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Το σημαντικότερο όμως που μου μένει ως παρακαταθήκη από αυτή την περίοδο είναι η αγάπη και η συμπαράσταση του απλού κόσμου της πόλη μας που θα με συντροφεύει στην μετέπειτα πορεία μου. Για αυτή την αγάπη και τη δύναμη που μου δώσατε όλοι εσείς σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.