Δήμος Καβάλας: Δείξτε προσοχή κατά την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ-Βροχές και ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή μας

Ο Δήμος Καβάλας, βάσει του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού το οποίο εκδόθηκε την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), εφιστά την προσοχή των δημοτών λόγω της πρόσκαιρης μεταβολής του καιρού η οποία προβλέπεται στη βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 το απόγευμα με βροχές και ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

Αρχικά στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία, με εξασθένηση τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28-05-2021).

Εκ νέου, από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής (28-05-2021), στα ανατολικά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ανατολική Μακεδονία, καθώς και στη Θράκη.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική πρόγνωση από την ομάδα του Meteokav