Καβάλα: Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής με συνθήματα και μηνύματα κατά της βίας

«Οδηγός μας η ΑΓΑΠΗ»: Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» αποφάσισε να στείλει το δικό της πολύχρωμο μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας-Οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», αντιμετωπίζοντας κατάματα προβλήματα διαχρονικά που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, αποφάσισε να στείλει το δικό της πολύχρωμο μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας.

Με το σύνθημα «Οδηγός μας η ΑΓΑΠΗ» προσκαλεί τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους ζωγραφιά με μηνύματα ή συνθήματα κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται και με όποιες μορφές αυτή εκδηλώνεται.

Οι ζωγραφιές θα πρέπει να γίνουν σε χαρτόνι (όχι μεγαλύτερο από 21 Χ 30 εκατοστά), με μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές.

Οι δημιουργίες των παιδιών θα παραδοθούν στον 1ο όροφο ή θα σταλούν ταχυδρομικώς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας (στην οδό Κασσάνδρου 6, Τ.Κ. 65403) μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022.

Στις ζωγραφιές που θα ταχυδρομηθούν θα πρέπει να γράφονται τα στοιχεία του αποστολέα (Όνομα, Επίθετο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας).

Θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές με μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από βιβλιοπωλεία της πόλης και θα κοσμήσουν με τη μορφή μπάνερ κεντρικά σημεία της Καβάλας.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Η επιλογή των καλύτερων ζωγραφιών θα γίνει από:

  • τον ζωγράφο, Λόη Ανθάκη
  • τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολο Μουμτσάκη
  • τον εκπαιδευτικό και εκπρόσωπο τύπου του Συμβουλίου Νέων, Σπύρο Κατσικαρώνη

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2513 500401 (στις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης).