Προ των πυλών το 14ο τουρνουά Ταεκβοντό Kids Open

Στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα θα συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (6/5) ο Αντιδημάρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, προκειμένου να αναφερθούν στη 14η διοργάνωση Ταεκβοντό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, από τις 09:00 έως 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο κ. Μουμτσάκης επισήμανε ότι «η συγκεκριμένη διοργάνωση προσελκύει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από τη βόρεια Ελλάδα» και πρόσθεσε «η σημερινή δημοτική αρχή στηρίζει στην πράξη την προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό και επενδύει στον αθλητικό τουρισμό, ο οποίος, συν τοις άλλοις, ενισχύει και την αγορά της Καβάλας».

Ο κ. Παλτόγλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, για τη στήριξη και τόνισε με έμφαση ότι «την Κυριακή θα βρίσκονται στην πόλη μας περισσότεροι από πεντακόσιοι αθλητές, μαζί με τους γονείς τους, από διάφορες περιοχές της χώρας, γεγονός που δείχνει ότι το Kids Open έχει γίνει πλέον θεσμός».