Μάκης Παπαδόπουλος: Κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάρρευση τμήματος τοίχου στο Φρούριο

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας ζητάει από τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας «να δώσει εξηγήσεις γιατί φτάσαμε στην κατάρρευση του τοιχίου» και να ενημερωθούν άμεσα οι δημοτικές παρατάξεις

Ένα μεγάλο τμήμα του εξωτερικού τοίχου του καταλύματος της φρουράς στο Φρούριο της Καβάλας, περίπου 4 μέτρων κατέρρευσε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 [διαβάστε εδώ].

Ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Τόπου της Ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος ζητάει από τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας να συγκαλέσει κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος, ώστε «να δώσει εξηγήσεις η Διοίκηση γιατί φτάσαμε στην κατάρρευση του τοιχίου» και να ενημερωθούν άμεσα οι δημοτικές παρατάξεις για το γεγονός.

Η ανακοίνωση του Τόπου της Ζωής μας

Η κατάρρευση τμήματος του Κοιτώνα Αξιωματικών στο Φρούριο Καβάλας αποτελεί ένα πολύ σοβαρό γεγονός για το οποίο πρέπει να ενημερωθούν οι δημοτικές παρατάξεις.

Ζητούμε κατεπείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, καθώς η διοίκηση του Δήμου οφείλει να δώσει εξηγήσεις γιατί φτάσαμε στην κατάρρευση του τοιχίου, ενώ γνώριζε εδώ και δύο χρόνια για το ρήγμα που υπήρχε.