Ο Αμυγδαλεώνας έχει τον δικό του φορητό απινιδωτή

Άμεση η ανταπόκριση στο αίτημα της τοπικής κοινότητας από τον βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη και τον τέως Γεν. Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη

Τον δικό της απινιδωτή διαθέτει εδώ και λίγες ημέρες ο Αμυγδαλεώνας. Η εξαιρετικά χρήσιμη αυτή φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα το οποίο χρίζει απινίδωσης, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στην σωστή συχνότητά του, τοποθετήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Ιατρείου με στόχο την άμεση αντιμετώπιση έκτακτων καρδιολογικών περιστατικών των κατοίκων και θα είναι προσβάσιμος όλο το 24ωρο.

«Ευχαριστούμε θερμά τον τέως Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,  Μακάριο Λαζαρίδη για την τάχιστη ανταπόκρισή τους στο σχετικό αίτημά μας» αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας στο λογαριασμό της στο fb.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, ο απινιδωτής , επειδή είναι φορητός , θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους εντός έδρας αγώνες της Δόξας Αμυγδαλεώνα καθώς και της ομάδας βόλεϊ ΑΟΑ Σάρισα Αμυγδαλεώνα, κατόπιν συνεννόησης της Κοινότητας και των Προέδρων των ομάδων.