Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 22.09.2022 [όλα τα θέματα]

Διαβάστε την ημερήσια διάταξη της 22ης συνεδρίασης του Σώματος για το 2022

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, πρόκειται να συνεδριάσουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Η συνεδρίαση θα είναι «μεικτή» [δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

Η ημερήσια διάταξη

  1. Ενημέρωση – Συζήτηση για Ενεργειακή Αναβάθμιση του συστήματος Οδοφωτισμού με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Καβάλας και παρουσίαση του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της επένδυσης.
  2. Έγκριση απολογισμού του Δήμου Καβάλας Οικονομικού Έτους 2021.
  3. 13η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2022.
  4. Ετήσια εισφορά ΟΤΑ της ΠΑΜΘ για το έτος 2023.
  5. Απευθείας αγορά ακινήτου στην οδό Φιλώτα 14.
  6. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάπλαση και Επέκταση Δικτύου Πεζοδρόμων στην περιοχή της Πλατείας Καπνεργάτη».
  7. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτιώσεις οριζόντιας & κατακόρυφης σήμανσης Δήμου Καβάλας έτους 2017.
  8. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση αποστράγγισης οδών έτους 2018».
  9. Έγκριση της χρήση των επί έλασσον δαπανών 1ου Α.Π.Ε. και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Εργασίες ολοκλήρωσης βιοκλιματικής αναβάθμισης – διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου του σχολικού συγκροτήματος 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας» MIS 5029256.
  10. ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡ. 217/23-3-2009 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡ. 274/2006 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΣΗΣ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ.
  11. Επανεπιβολή ή μη αρθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης επί των οδών Μακεδονίας, Λευκωσίας και Εγνατίας στην Καβάλα.
  12. Γνωμοδότηση για τροποποίηση σχεδίου πόλεως επί των οδών Σολωμού, Θράκης και Μενάνδρου στην Καβάλα.
  13. Επανεπιβολή ή μη αρθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης επί της οδού Εγνατίας στην Καβάλα.
  14. Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση της λειτουργικής ικανότητας Τεναγών Φιλίππων του Δήμου Καβάλας».
  15. Έγκριση της με αριθμό 43/2022 απόφασης, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Ωδείο Καβάλας» του Δήμου Καβάλας με θέμα: «Έγκριση τροποποίησης Οργανισμού Δημοτικού Ωδείου Καβάλας».
  16. Έγκριση ή μη του υπ’ αριθ. 1/2022 Πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων.
  17. Απαλλαγή μισθωμάτων του υπαίθριου χώρου στάθμευσης μεταξύ των οδών Κασσάνδρου-Δαμιανού και Ηρώων Καβάλας (πάρκινγκ Λαζαριστών) και μείωση μισθώματος ή συναίνεση του Δήμου για τον ελεύθερο καθορισμό από τον μισθωτή το εισιτήριο εισόδου.
  18. Διατήρηση ή μη κενωθέντος περιπτέρου επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 22 στην Καβάλα σύμφωνα με το άρθρο 76 του ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93Α ́ 14-4-2014).
  19. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου στο βόρειο γραφείο του ισογείου οικήματος που βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Αλεξάνδρα Δήμογλου.
  20. Έγκριση της 10/2022 απόφασης της ΔΕΠ σχετικά με την Γ ́ κατανομή έτους 2022, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
  21. Αντικατάσταση του Δημοτικού Συμβούλου κ Δράκου Χαράλαμπου από τακτικό μέλος της Επιτροπής Αστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων του Δήμου Καβάλας, μετά τη δήλωση παραίτησής του από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και αντικατάστασή του.
  22. Αποδοχή αίτησης παραίτησης του κ. Σιδηρόπουλου Παύλου από τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας και αντικατάστασής του.
  23. Αποδοχή αίτησης παραίτησης της κας Σιδηρόπουλου Μάλαμας από αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας και αντικατάστασής της.
  24. Αποδοχή αίτησης παραίτησης της κας Θεοδοσίου Στρατονίκης, από τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας και αντικατάστασής της».
  25. Παραχώρηση γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου Καβάλας στα αθλητικά σωματεία Γ.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ-Γ.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ- ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ-Α.Μ.Γ.ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ για διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων αθλητική περίοδο 2022-2023.