Ο Δήμαρχος Καβάλας καθησύχασε τον ΝΟΘΑΚ για το κλειστό κολυμβητήριο

Ο Θόδωρος Μουριάδης διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για αναστολή λειτουργίας της υποδομής λόγω της ενεργειακής κρίσης, μετά τον αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Με την παρουσία των αθλητών του συλλόγου και των γονέων τους, του ΔΣ του Ομίλου αλλά και του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και του αντιδημάρχου Αθλητισμού Κώστα Βακιρτζή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ο αγιασμός για τη νέα περίοδο στο ΝΟΘΑ Καβάλας στο κλειστό κολυμβητήριο.

Στη συνάντηση που ακολούθησε, με τα μέλη του ΔΣ του ομίλου, μετά την τελετή ο Δήμαρχος δήλωσε κατηγορηματικά την πρόθεση του Δήμου για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του κολυμβητηρίου , απαντώντας έτσι στις φήμες που κυκλοφόρησαν περί αναστολής λειτουργίας του λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Υπογράμμισε δε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα αναστολής λειτουργίας, καθώς ο Δήμος Καβάλας αντιλαμβάνεται πλήρως την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης,  τόσο για τα παιδιά όσο και για το σύνολο των πολιτών.

Επίσης αναφέρθηκε και στην πρόοδο των εργασιών που γίνονται στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου, τονίζοντας ότι προχωρούν εντός του χρονοδιάγραμματος!