Δήμος Καβάλας: Εγκαινιάζεται το ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ στο πάρκο Φαλήρου

Η ανακαίνιση βασίστηκε στο έργο «Together in Sport» που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας

Ο Δήμος Καβάλας, η METAδραση και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, προσκαλούν όλο τον κόσμο στα εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ στο πάρκο Φαλήρου (Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου – 17:00), το οποίο κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του έργου “Together in Sport”!
Μετά το πέρας των εγκαινίων, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο η δράση «Μαζί στον Αθλητισμό» από τις 17:00 έως τις 19:15.

Η δράση περιλαμβάνει:
– Αθλητικές δραστηριότητες
– Παιχνίδι Basket

Στο τέλος των αγώνων, θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα και μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ θα υπάρχουν νερά και σνακ για όλα τα παιδιά!
Το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες των παραπάνω εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, με το μέλος της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Tobias Antoni και την εκπρόσωπο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μαριλία Βλασερού.
Το έργο «Τogether in Sport», χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕAMIF) μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF) και υλοποιείται από τη Γερμανική Ολυμπιακή Αθλητική Συνομοσπονδία (DOSB), την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), με τον συντονισμό της ελληνικής οργάνωσης της Κοινωνίας των Πολιτών «ΜΕΤΑδραση – Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη», σε συνεργασία με δήμους και τοπικές κοινότητες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.