Ο Τόπος της Ζωής μας: Ποιος είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος ως αντικαταστάτης του Γιάννη Μούτλια

Γιατί δε δέχτηκε τη θέση ο Αχιλλέας Νικολαΐδης ως πρώτος επιλαχών-Η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης, Μάκη Παπαδόπουλου

Ο Κώστας Μπουμπούνας είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ο Τόπος της Ζωής μας, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μούτλια από τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καβάλας, για λόγους υγείας [διαβάστε εδώ].

Σημειώνεται ότι ο Αχιλλέας Νικολαΐδης ήταν ο πρώτος επιλαχών, ωστόσο δε δέχτηκε τη θέση, καθώς όπως λέει με ανακοίνωσή του: «Όσοι με γνωρίζουν, αλλά και όσοι με έχουν μάθει τα τελευταία χρόνια, είμαι “χορτάτος” από τις προηγούμενες θητείες μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και ως Αντιδήμαρχος και ήρθε η ώρα να κάνω πράξη αυτό που έλεγα πάντα: Εμείς οι παλαιότεροι πρέπει να κάνουμε χώρο για τους νεότερους που άρχισαν να ασχολούνται με την Αυτοδιοίκηση και πρέπει να έχουν την ευκαιρία να μπουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να αναλάβουν ευθύνες απέναντι στους δημότες και στον Δήμο μας».

Η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης, Μάκη Παπαδόπουλου

Η «φωνή» της παράταξης δυναμώνει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά από συζήτηση και με κριτήριο να δοθεί η ευκαιρία σε νέα στελέχη μας να συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος που θα αναλάβει καθήκοντα μετά την παραίτηση του Γιάννη Μούτλια είναι ο Κωνσταντίνος Μπουμπούνας, μηχανικός έργων υποδομής.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από πρόταση του ίδιου του Αχιλλέα Νικολαΐδη, του πρώτου επιλαχόντα για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να καταλάβει τη θέση, μένοντας συνεπής στην άποψή του ότι η παράταξη πρέπει να στείλει το μήνυμα της ανανέωσης των προσώπων που ασχολούνται με την Αυτοδιοίκηση.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Αχιλλέα Νικολαΐδη για την επιλογή του αυτή, με την οποία αποδεικνύει την πολιτική του ωριμότητα και συνέπεια, αλλά και το ήθος του.

Ο Αχιλλέας Νικολαΐδης παραμένει ενεργό στέλεχος της παράταξης, με λόγο και άποψη, και φυσικά θα είναι παρών και στις δημοτικές εκλογές του 2023.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Μπουμπούνα για τα νέα του καθήκοντα, και είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του θα είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός στο Δημοτικό Συμβούλιο.