Θόδωρος Μουριάδης: Ορέστη Σαγώνα, μάς έκανε υπερήφανους ως Καβαλιώτες

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας στον «χρυσό» αθλητή του ΟΚΑ Καβάλας στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην κατηγορία Κ16 ανδρών

Την περηφάνια του εκ μέρους όλων των Καβαλιωτών εκφράζει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, για τη χρυσή επιτυχία του αθλητή του ΟΚΑ Καβάλας, Ορέστη Σαγώνα στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην κατηγορία Κ16 στα 60 μέτρα με χρόνο 7.44, που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ [διαβάστε εδώ].

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας

Άλλο ένα ανερχόμενο αστέρι του Αθλητισμού μάς έκανε υπερήφανους ως Καβαλιώτες. Ο αθλητής του ΟΚΑΚ, Ορέστης Σαγώνας, με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στον αγώνα ταχύτητας των 60 μέτρων, στην κατηγορία των Κ16 ανδρών, κάνοντας ατομικό ρεκόρ (χρόνος 7,44), απέδειξε ότι στο μέλλον θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες να τον χειροκροτήσουμε. Μαζί με τα συγχαρητήριά μου στον ίδιο, στους προπονητές, στον ΟΚΑΚ και στους οικείους του, εύχομαι να μη βρεθεί κανένα εμπόδιο στην πορεία του, ώστε να αναπτύξει το ταλέντο του στον Αθλητισμό και να υλοποιήσει όλα τα όνειρά του.