Δήμος Καβάλας: Σβήνουμε συμβολικά τα φώτα για την «Ώρα της Γης»

Ο Δήμος συμμετέχει στην παγκόσμια δράση η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο, σβήνοντας τα φώτα στο Δημαρχιακό μέγαρο και στο Φρούριο-Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 στις 20:30 θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα σε όλη τη Γη, για μια ώρα για την «Ώρα της Γης». Ο Δήμος Καβάλας θα συμμετάσχει, για μία ακόμη φορά, στην παγκόσμια δράση η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF), σβήνοντας τα φώτα στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στο Φρούριο.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 στις 20:30 σβήνουμε τoν μη απαραίτητο ηλεκτρικό φωτισμό για 60 λεπτά, από τις 20:30 ως τις 21:30 σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Η σημαντικότερη ώρα για τον πλανήτη, αλλά και τον άνθρωπο, είναι ΤΩΡΑ! Το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023, συμμετέχουμε στη δράση του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) «Η Ώρα της Γης», κλείνοντας τους διακόπτες για 60 λεπτά! Προστατεύουμε το Περιβάλλον, Προστατεύουμε τη Ζωή μας, Προστατεύουμε το Μέλλον των παιδιών μας!