Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διατροφή και Άσκηση: Ενημέρωση από εξειδικευμένους επιστήμονες και ειδικούς [φωτογραφίες]

Ημερίδα για παιδιά και γονείς στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας

Ημερίδα για τη συμβουλευτική ψυχολογία, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στην ενίσχυση των ικανοτήτων του ανθρώπου, τη σημασία της υγιεινής διατροφής και την αξία της συστηματικής άσκησης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», με κοινό παιδιά όλων των ηλικιών και τους γονείς τους.

Παράλληλα, συμμετείχαν στα βιωματικά εργαστήρια παρασκευής ασφαλών τροφίμων και στις επιδείξεις για τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων γυμναστικής, στους χώρους άθλησης και τις σχολικές μονάδες.

Τη διοργάνωση της ημερίδας είχε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας του Χάρη Παλτόγλου, με τη συνδιοργάνωση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων [Πρόσκοποι Καβάλας], του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Παληού Καβάλας.

Μίλησαν οι: Στέλλα Αργυρίου [Ψυχολόγος], Δέσποινα Μαυρίδου [Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος], Κωνσταντίνα Κατζομύτη [Food Blogger] και Κυριάκος Παπαδόπουλος [Καθηγητής Φυσικής Αγωγής].

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση