«Ένα λουλούδι για κάθε μανούλα» στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας

Μια δράση από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Καβάλας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας από τις 10:30 έως τις 13:30 και με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, οι μαίες του Κέντρου Υγείας Καβάλας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, θα υλοποιήσουν από κοινού τη δράση «Ένα λουλούδι για κάθε μανούλα».

Η ιδέα και ο σχεδιασμός της δράσης προήλθε από τις μαίες του Κέντρου Υγείας. Το Κέντρο Κοινότητας συνδράμει την υλοποίηση με μεγάλη χαρά τιμώντας όλες τις μητέρες και με σκοπό την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τη λειτουργία και τις πολλαπλές υπηρεσίες που παρέχει.

Η συνδιοργάνωση αποφασίσθηκε από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, καθώς στη δομή του υποστηρίζονται οικογένειες, αλλά και μεμονωμένα κάθε γονέας, που προσέρχεται με οποιοδήποτε αίτημα στην υπηρεσία, με στόχο να ενημερώνονται, να κατευθύνονται, να υποστηρίζονται ή/και να παραπέμπονται, όπως και όλοι οι πολίτες, ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα τα αιτήματά τους.

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, που είναι πλέον σημείο αναφοράς και εφαρμογής πρακτικών κοινωνικής πολιτικής, εξυπηρετούνται ετήσια πάνω από 20.000 αιτήματα πολιτών για όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και άλλες παροχές και υπηρεσίες (ψυχοκοινωνική υποστήριξη, συμβουλευτική κ.α.).

Χορηγοί της δράσης

  • Φυτώριο Βουδουλάκη, Αμυγδαλεώνας
  • FLOWER PARK, Καβάλα
  • Kρασογιάννης Γεωπόνος, Καβάλα
  • La Coquette, Καβάλα