Δήμος Καβάλας: Μόνιμοι πλέον οι 11 υπάλληλοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»!

Η τελετή της ορκωμοσίας τους έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με την οποία τερματίστηκε ο πολυετής αγώνας τους

Ενώπιον του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, και του Διευθυντή του Δήμου, Αλέξη Βρεττού, ορκίστηκαν ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Καβάλας έντεκα εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Πριν από την ορκωμοσία, που τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τις εργαζόμενες και δήλωσε πως «είναι μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα, καθώς μετά από 24 χρόνια και ύστερα από πολυετείς αγώνες, οι εργαζόμενες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, εντάσσεστε πλέον στο μόνιμο προσωπικό του δήμου μας. Όλα τα προηγούμενα χρόνια προσφέρατε πολύτιμες υπηρεσίες, με τις οποίες βελτιώσατε τη ζωή συνδημοτών μας που είχαν ανάγκη, ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες ομάδες. Το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», απέδειξε περίτρανα πόσο αναγκαίο είναι, ιδίως σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως ήταν η περίοδος της πανδημίας, που, όταν όλοι ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας, εσείς εξυπηρετούσατε κάθε άτομο που ζούσε μοναχικά και αδυνατούσε να αυτοεξυπηρετηθεί. Είμαι σίγουρος ότι με την ίδια ζέση θα συνεχίσετε το έργο σας».

Ο κ. Βρεττός αναφέρθηκε σε θέματα αναδιοργάνωσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη διευκόλυνση του έργου όσων υπηρετούν σ’ αυτές τις δομές του Δήμου.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Πρόεδρος και η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή», Ανέστης Δημητριάδης και Αθηνά Παυλίδου, το οποίο είχε την ευθύνη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», μέχρι την μονιμοποίηση των 11 εργαζομένων.

(Δελτίο Τύπου)